Arc-46: Societat       

Natura
Educació
Societat
Treball

Illes Balears
Cultura 
Món català
 

Adreces DG Joventut
Centres Culturals
Centres de Salut
Serveis Socials
Joan Riudavets
Justicia
Mapau
Miquel Barceló
Salvem Palestina
Sant Jordi 2
Vull viure amb tu

Fòrum Social Mundial
Política
Qualitat
RCE Mallorca
Felanitx
Son Oliva  

 

 

 

 

 

Cas Concos des Cavaller
Felanitx

Pregó de Cas Concos. 2004
Pedro Obrador Obrador


Pedro Obrador Obrador, pregoner 2004, fent el seu pregó

Comencen les festes de Cas Concos...  
Felanitx, i tots els seus llogarets, tot l'estiu, és una festa. I les darreres festes de l'estiu són les de Sant Nicolau (protector dels conductors i del qui els seus "panellets" ens protegeixen dels llamps) de Cas Concos des Cavaller.
Aquest primer divendres de setembre, amb el documentat, anecdòtic i ple d'humor i gràcia pregó de les festes que ens ha escrit i llegit el concarrí Pedro Obrador Obrador han començat les festes que duraran tota una setmana amb els seus dos caps. Molt celebrat ha estat pel molt nombrós auditori, ja que la majoria havia viscut els fets que ens contava, amb tanta gràcia, el pregoner d'enguany.  
Igualment, gràcies als propietaris de "Gràfiques Llopis" de Felanitx i a la col·laboració de molts d'artistes, que han cedit les portades, la col·lecció "Coses Nostres" (Cas Concos) ha publicat els pregons dels  vuit darrers anys. Ha presentat l'acte Josep Grimalt i Vidal que, així mateix, també és el director d'aquesta col·lecció y ha presidit, amb alegria i suma simpatia, la batllesa de Felanitx.  Llàstima, quan és tan popular i simpàtica, que no sigui dels Verds (autèntics, els de Margalida)! 
A la fotografia, el pregoner llegint el seu pregó, escoltat, atentament, per les batllesses de Felanitx i Cas Concos respectivament.
Arc-46. 03-09-2004
Si vols, pots ampliar o comentar aquest article 


Cas Concos, tot el poble, en festes

Si vols opinar respecte de Cas Concos o d'aquest article: Opinió