Arc-46: Societat       

Natura
Educació
Societat
Treball

Illes Balears
Cultura 
Món català
 

Adreces DG Joventut
Centres Culturals
Centres de Salut
Serveis Socials
Joan Riudavets
Justicia
Mapau
Miquel Barceló
Salvem Palestina
Sant Jordi 2
Vull viure amb tu

Fòrum Social Mundial
Política
Qualitat
RCE Mallorca
Felanitx
Son Oliva  

 

 

 

 

 

Sant Agustí 
Felanitx. 28-08-2003

Sant Agustí posa el punt final a les millors vacances escolars.


 
"Els cavallets", amb els dimonis i caparrots, juntament amb el sant, són els principals protagonistes de la festa. Dia de Sant Agustí de 2003. Felanitx.

Però, des de fa un cert temps (dins el contemporani), a aquestes festes, hi ha altres protagonistes:

La resurrecció anual de "sa kica", el seu pal·li, i l'acatament anual de les primeres autoritats autonòmiques (enguany amb mantejament al Sr. Rector foraster inclòs), ja que el desacatament sol dur greus conseqüències. Sa kica pertany al "Cosso", primera de les penyes taurines de Felanitx. 

La "corrida" anual de Toros a "la Macarena" amb totes les penyes: "El Cosso", "Els Bous", "El Venao", i enguany "S'espeseta".

O la verbena alternativa diürna a "Can Moix", sense comptar la totalitat de verbenes nocturnes (amb fama de ser les millors de Mallorca). 

Sant Agustí és capaç de provocar grans canvis (el més gros i pitjor de tots és el d'acabar les vacances d'estiu i començar la feina del curs) com és el cas del nou look d'en Toni Mol·los, entre un milió d'altres coses, membre de la nova penya "S'espeseta". Qui t'ha vist amb aquella llarguíssima cabellera negra i qui et veu amb aquesta curta cabellera taronja!

Sant Agustí, 2003. Felanitx

 

Si vols opinar respecte d'aquest article: Opinió